Rask levering

Levering innen 24 timer på et tidspunkt som passer deg, 7 dager i uken.

Personlig introduksjon

En detaljert introduksjon til din bil, med gjennomgang av alle funksjoner

Betaling ved levering

Betaling og godkjenning av kjøpet skjer først ved levering.

component-img

Levering

Vi leverer bilen på hele østlandet innen 24 timer. Her får du en grundig gjennomgang, hvor vi først gjennomgår evt. bruksmerker og og gir deg en skikkelig introduksjon til alle bilens nøkkelfunksjoner.

Overlevering av bilen tar ca. 30 minutter.

component-img

Henting

Hvis du foretrekker å hente bilen kan du også gjøre det i vårt showroom. Her får du også muligheten til å prøvekjøre bilen. Vi er tilgjengelige i vårt showroom hver eneste dag - også i helgene!

component-img

Betaling

Ingen betaling før levering. Det er først etter du har sett bilen fysisk og fått en ordentlig gjennomgang at betaling og godkjenning av kjøpet med BankID gjennomføres.

14 dager for å bli kjent med bilen din

Vi gir deg opptil to uker på å bli kjent med din nye bil fra Rebil så du kan være sikker på at det er riktig bil for deg og din livsstil. Hvis du ombestemmer deg kan du returnere bilen og få alle pengene tilbake - vi plukker den til-og-med opp gratis hjemme hos deg!

Vi er her hvis du trenger oss

Vi er tilgjengelige og følger deg opp etter bilen er levert. Vi ringer deg etter en uke for å høre hvordan det går og om du har noen spørsmål. Hvis du skulle lure på noe utover det er vi tilgjengelige hver dag fra 07:00 - 22:00.