Selg din Tesla Model 3 hos Rebil

Tesla Model 3 ble først lansert i 2019 og har siden den gang vært en av Norges mest ettertraktede biler. Det er en premium bil med topp rekkevidde på opptil 629 km, godt med plass og sportslige egenskaper som 0-100 på under 4,4 sekunder. Model 3 sin lansering i 2019 tilgjengeliggjorde en sportsbil med god plass og lang rekkevidde til en lav pris, og har dermed blitt en folkefavoritt. Med 425 liter bagasjerom får man et over middels stort bagasjerom, hvor standardutstyret i en Model 3 gjør den til en premium bil med mange funksjoner.

Gå til bilmerket

Trygghet og transparens

Når du selger din bil privat, har du ansvar for reklamasjoner i 2 år, noe som ikke er en bekymring når du selger til Rebil.

Vi sikrer vi åpenhet i våre prisberegninger og har ingen fordyrende mellomledd.

Rask betaling og henting av bil

Motta et pristilbud raskt og enkelt med bare noen få klikk.

Vi tilbyr henting av bilen når det passer deg, og alt papirarbeid ordnes digitalt og fullføres før eller samtidig som bilen hentes.

Slipp arbeid og ansvar

Salg av bil privat tar gjennomsnittlig 45 dager, og involverer ofte håndtering av mange henvendelser og organisering av prøvekjøring. Selger du bilen til Rebil, får du oppgjøret på konto i løpet av få dager.

Norges mest fornøyde kunder

Rebil har Norges mest fornøyde bruktbil-kunder. Vi har en gjennomsnittsvurdering på solide 4.8 av 5, fra over 200 fornøyde kunder.  

Selg bilen din med 4 enkle steg

Vi gir deg tryggheten du trenger for å selge din brukte Tesla Model 3 raskere og enklere hos Rebil.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Spørsmål og svar tilknyttet salg av bruktbil

Her får du svar på spørsmål vi ofte får rundt salg av bruktbil

Hvordan kan jeg vite hva bilen min er verdt?

Hvis du vurderer å selge bilen til Rebil får du et pristilbud, hvor vi viser alle detaljene som gjør det enkelt å vurdere. Vi viser hva vi forventer å selge bilen for, kostnader og selve tilbudet - vi viser tilogmed hva vi forventer å tjene på bilen! Alt dette så det skal bli så enkelt som mulig for deg å vurdere hva som ligger i tilbudet og ta en riktig avgjørelse for deg.

Når betaler dere for bilen?

Vi betaler for bilen og sender bekreftelse på dette senest innen vi henter bilen hos deg / overtar den.

Jeg har heftelser på bilen, hvordan fungerer det?

Hvis du har heftelser på bilen betaler vi heftelsen til banken og resten til deg. Da må du be banken om en slettebekreftelse og sende denne til oss - dette hjelper vi deg selvfølgelig med.

Kjøper dere gamle biler?

Vi tar alle biler i innbytte uavhengig av alder og kilometerstand. Hvis du ønsker å selge bilen din uten innbytte kjøper vi kun biler som er maks 14 år gamle per dags dato og gått maks 200 000 km. Vi jobber med å kunne kjøpe alle biler.

Tar dere innbytte?

Ja, du får bilen tilbake samme dag! Vi sørger for at reparasjon eller service blir utført effektivt slik at du kan ha bilen din tilbake uten forsinkelser!

Har du fortsatt spørsmål?

Klikk på knappen under for å chatte med oss. Vi svarer ofte på få minutter

Hele opplevelsen har vært som en dans på roser
Les om hele opplevelsen
Oskar
Kjøper av Tesla Model Y