Presse

Rebil tilbyr den enkleste måten å kjøpe eller selge en bil på digitalt. Selskapet lanserte i 2021, og har i rekordfart vokst til å bli en av de største bilforhandlerne i Norge. Vi tar gjerne imot henvendelser fra pressen, og prioriterer å være hurtige i våre tilbakemeldinger.

Jonathan Parr
Gründer og analyseansvarlig
E-post: jonathan@rebil.no
Telefon: 906 56 555

Som gründer og analyseansvarlig står Jonathan Parr for Rebil sine markedsanalyser, forretningsutvikling, samt lansering av nye tjenester og vekstinitiativer. Da Jonathan la opp som proff fotballspiller i januar 2022 for å bli med i vekstselskapet Rebil, skapte det stor interesse og overskrifter i hele landet.

Portrettbilde av Jonathan Parr i Rebil t-skjorte
Jonathan Parr som klapper på fotballbane
Jonathan Parr løper på fotballbane
Jonathan Parr som spiller fotball

Rebil i media

Rebil i media

TV 2

"En brukt e-Golf fra 2020 koster godt under 200.000 kroner, og her får man pålitelige elbiler med over 200 kilometer rekkevidde."

Les hele artikkelen
Rebil i media

TV 2

"Tesla Model 3 har vært populær i bruktmarkedet helt siden den kom. Her får man nå bil med firehjulstrekk og fin kilometerstand fra rundt 300.000 kroner og oppover."

Les hele artikkelen
Rebil i media

TV 2

Hos oss sjekkes over 100 punkter på hver eneste bil som kommer inn, før den klargjøres. Er det mindre enn seks måneder igjen til neste service eller EU-kontroll, besørger vi dette gjort før bilen selges.

Les hele artikkelen
Rebil i media

Bilnytt.no

"Møller kjøper seg opp i bruktbilaktør: - Skal bli blant de største i landet"

Les hele artikkelen
Rebil i media

Finansavisen

"Vekstraketten Rebil har planer om aggressiv vekst. Nå spytter Møller Mobility Group inn flere millioner kroner, som skal hjelpe selskapet frem til milliardomsetning neste år."

Les hele artikkelen
Rebil i media

E24

"Tidligere Premier League-spiller går til Askeladden-konsept – får ansvar for å tidoble veksten"

Les hele artikkelen

Pressekit

Er du journalist og trenger materiell til en artikkel? Få tilgang på vårt pressekit med portretter, bilder og logoer her.

Rød Rebil-bil som kjører med rød Rebil-henger