MOBILT VERKSTED
Vi fikser bilen mens du er på jobb

Reparer bilen uten å løfte en finger!

Med Rebil sitt mobile verksted, kan man få reparert eller tatt service på bilen sin uten å måtte flytte seg. Vi henter bilen hjemme hos deg eller på jobb, gjør jobben på bilen og leverer den tilbake til deg - uten ekstra kostnad!

Ansatt som sjekker hjulene til en bil mens kunde ser på
Ikon av PC

Digital bestilling

Bestill verksted-tjenestene du ønsker med noen få klikk.

Ikon av rask

Helt enkelt

Vi henter og leverer bilen helt gratis*, og gjør jobben i mellomtiden

Ikon av check

Godkjent verksted

Ta EU-kontroll, service eller reparer bilen din hos oss

"Med nyfødt barn i hus, ønsket vi å gjøre en småreparasjon, samt bytte til nye dekk og vaske bilen. Julie overleverte nøklene hjemme da bilen ble hentet, og den ble levert tilbake på sommerhjul og skinnende ren senere samme dag."
Ikon av garanti

Julie og Petter

Tesla Model Y

Den enkleste måten å reparere og vedlikeholde bilen på?

Du har kanskje opplevd å måtte dra til utkanten av byen når du skal på et verksted? Og når man skal fikse bilen må man ofte møte opp grytidlig på morgenen og ta kollektiv transport for å hente bilen igjen.

Vi fjerner vi alle disse irritasjonene; Du får prisen digitalt på forhånd, og når verkstedtimen nærmer seg trenger du ikke gjøre annet enn å gi fra deg nøklene.

1

Vi henter nøklene og bilen

Til avtalt tid. Enten fra deg, samboer, nabo eller en kollega

2

Vi frakter bilen til vårt verksted på Kløfta

Og gjennomfører verkstedtjenesten her.

3

Vi leverer bilen tilbake til deg - gratis*

Normalt samme eller neste dag - ferdig fikset!. *Vi henter og leverer bilen gratis i Oslo-området. Jobber du innenfor postnummer 0001 - 1199 - få bilen fikset mens du er på jobb!

Ikon av garanti

Det beste av alt – Vi tilbyr helt vanlige verkstedpriser

Det betyr at hvis du reiser til et frittstående verksted, vil det normalt koste det samme. Hvordan? Vi kan tilby de gode prisene ved at vi er Norges tredje største frittstående bilforhandler.

Produkt
Pris (ink. mva)
Service
fra 1 600,-
Leiebil
fra 590,-

Et fullverdig verksted, i ny forkledning!

  • Reparasjoner Vi gjør alle reparasjoner, hvor du får dokumentert arbeidet fra et godkjent verksted

  • Service og vedlikehold Skal du ta service på bilen din, kan du gjøre det hos oss. Du får stempel i boka og vi gjennomfører servicen som den skal, så nybilgarantien fortsatt er gyldig

  • EU-kontroll Vi gjennomfører også EU-kontroll (også kalt PKK)

  • Ekstratjenester Ønsker du å skifte hjul, vaske bilen eller polere den i tillegg - så kan vi gjøre det samtidig

Mann polerer en bil

Når passer det å bruke det mobile verkstedet?

Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg. Derfor kan du reparere bilen akkurat når det passer deg. Kanskje før du skal på hytta? Eller mens du er på jobb? Vi henter og leverer der du er i hovedstaden!

På reise?

Vi holder til 10 minutter unna flyplassen, og leverer bilen gjerne tilbake til Gardermoen hvis du ønsker det.  Da kan du spare penger på parkering mens du er borte på reise.

På jobb?

Ta med bilen på jobb og gi oss nøklene, eller få en kollega til å gjøre det. Vi kan hente bilen på jobben din og levere den tilbake der du bor, eller omvendt!

Før hytteturen?

Vi holder til på Kløfta, som er der fredagskøen nordover normalt slipper opp når man kjører fra Oslo. En av Norges beste golfbaner er 2 minutter unna, og hvis du spør kan du også låne en kontorplass hos oss.

Anytime!

Fiks bilen når som helst. Enten det er når du spiser, sover eller gjør andre ting. Det eneste som kreves er at vi får tak i nøklene og bilen fra deg, samboer, venn, kollega eller nabo, og vi får mulighet til å levere bilen tilbake.

VÅRE KUNDER

Så enkelt kan det gjøres!

Øystein

Volkswagen e-Golf

Øystein byttet frontlykten på bilen sin, mens han var på reise i Spania. Bilen ble hentet dagen før avreise, og da han kom hjem stod bilen parkert på plass - med nye frontlykter! I tillegg var jobben 1 250 kr billigere enn tilbudet han hadde fått fra en lokal bilforhandler

Berit

Nissan Leaf

Berit var på jobbreise i USA og måtte ta EU-kontroll, samt undersøke en ulyd fra bilen. Nøklene ble overlevert til Rebil av en nabo, og EU-kontrollen ble utført. Ulyden til bilen var fra tårnlagrene, som det var nødvendige å skifte ut. Ettersom bilen fortsatt hadde nybilgaranti som ville dekke denne reparasjonen, ga Rebil råd om dette, og leverte bilen direkte til merkeverkstedet som kunne gjøre denne reparasjonen gratis.

Gro

Golf Sportsvan

Gro hadde fått varsel om at det var tid for service og inspeksjon i bilen. Hun hadde nylig hatt en operasjon som gjorde at hun slapp å hente og levere bilen til verkstedet selv, passet veldig bra. Bilen ble hentet kl 8:15 som avtalt og levert tilbake med stempel i serviceboka før lunsj samme dag.

Petter og Julie

Tesla Model Y

Med nyfødt barn i hus, ønsket de å gjøre en småreparasjon, samt bytte til nye dekk og vaske bilen. Julie overleverte nøklene hjemme da bilen ble hentet, og den ble levert tilbake på sommerhjul og skinnende ren senere samme dag.