Meny

Vi eier bilene vi selger, så vi kan garantere kvaliteten

Alle bilene sjekkes av Viking eller NAF og blir fullstendig istandsatt. Med garanti og åpent kjøp i tilegg, kan du være helt trygg på bilens tilstand.

Ikke alle bruktbiler har det som trengs for å bli en Rebil. Vi er veldig selektive med hensyn til hvilke biler vi tar inn, og vurderer mer enn 50 biler for hver vi kjøper inn.

Alle våre biler:

arrow-icon
Kontrolleres av kvalifiserte teknikere som lager en omfattende tilstandsrapport
arrow-icon
Komplett servicehistorikk og ingen større tidligere skader
arrow-icon
Hatt nylig service eller EU-kontroll hvis nødvendig
arrow-icon
Dekk med mønsterdybde godt over det lovlige kravet
component-img

Grundig inspisert

Våre biler gjennomgår grundige undersøkelser av kvalifiserte teknikere som sjekker alt fra motor,
bremser og fjæring til elektrisk utstyr og prøvekjører bilen. Vi bruker teknikere som har kompetanse
innenfor mange fagområder slik at vi kan gi grundig vurdering av bilens tilstand

component-img

Fullstendig istandsatt

Vi bruker flere tusen kroner på å istandsette bilene til våre høye standarder, og gjør vårt beste for å fikse eventuelle kosmetiske feil eller mangler.
Alle feil som påvirker funksjonen til bilen fikses så du ikke trenger å bekymre deg for det.

component-img

Prøvekjørt av oss

I tillegg til en omfattende tilstandssjekk
prøvekjører vi alle bilene for å kontrollere motorens ytelse, kjøreegenskaper og bremser. Dersom vi oppdager noe vi ikke liker fikser vi problemet, ellers selger vi ikke bilen.

Sc4-Icon

Dekkstandard

Det følger med både sommerdekk og vinterdekk på alle bilene. Vi sørger for god tilstand og mønsterdybde på alle dekkene.

Sommerdekk har en minimum mønsterdybde på 2.5mm og vinterdekkene har minimum 4mm. Dette er godt over det lovlige kravet på henholdsvis 1.6mm og 3mm.

Hvis dekkene på en av bilene trenger utskiftning erstatter vi det med tilsvarende dekk i samme prisklasse.

component-img

Nylig service & EU-kontroll

Vi utfører service på hver bil hvis det er mindre enn 6 måneder igjen til neste service før vi legger den ut for salg. Hvis bilen krever EU-godkjenning i løpet av de neste 6 månedene sørger vi også for dette.

component-img

Grundig vask og polering

Hver bil er fullstendig renset, vasket og polert på både innsiden og utsiden før vi leverer den. Vi rengjør alt fra baksetene til bagasjerommet og i tillegg motoren! Bilen har minst 15 liter drivstoff ved overlevering (det er omtrent en kvart tank), slik at du kan kjøre avsted rett fra start. Hvis du har kjøpt en elektrisk bil vil den være minst 75% ladet opp.

component-img

Vi er her for deg

Vi vil sørge for at bilen er riktig for deg og din livsstil. Med 14 dagers åpent kjøp får du inntil to uker etter levering eller henting til å bli kjent med bilen. Vi ringer deg også den første uken for å høre hvordan det går, og for å svare på eventuelle spørsmål.

Om våre biler

Har alle bilene komplett servicehistorikk?

Alle bilene vi selger har komplett servicehistorikk. Informasjon om servicedatoer kan du finne i annonsen.

Hvorfor viser dere bruksmerker på bilene?

Vi ønsker å tilby den mest ærlige måten å kjøpe bruktbil på. Vi synes det er viktig at du vet hva du kan forvente når du kjøper en bruktbil og derfor skjuler vi ingenting. Vi har definerte kriterier for hva vi tar bilder av som du kan se på siden "På ditt lag".

Når er neste service eller EU-kontroll?

Hvis det er mindre enn 6 mnd til neste service eller EU-kontroll, så ordner vi det så du ikke skal få denne overraskelsen med din nye bruktbil. Du kan se når seneste service og EU-kontroll ble gjennomført under informasjonen om bilene, og kan spørre oss om du lurer på noe mer om dette.

Hvor lang garanti er det på bilen?

Alle bilene våre har minimum 6 mnd garanti, men er i de fleste tilfeller lenger. Dette kan du se under "Utløp garanti" under informasjonen om bilen.

Hva gjør jeg med forsikring på bilen?

Vi gir alle kundene våre gratis forsikring fra IF i 30 dager hvor du får superdekning og beholder bonusen din.

Kan jeg få lån når jeg skal kjøpe bilen?

Du kan enkelt få finansiering hvor du får svar på søknaden med noen få tastetrykk når du starter bestillingen. Her kan du velge fra 0% egenkapital og tilpasse nedbetalingstiden så månedsbeløpet og risikoprofilen passer din økonomi. Vi er tilgjengelig på chat, telefon og mail hver dag fra 7:00-22:00.