Lavere verditap

Verditapet (differansen mellom kjøpspris og potensiell salgspris) på nye biler er urovekkende høyt de første årene. Dette er penger du ikke får tilbake og verditapet gjelder for alle typer biler, også populære bilmodeller. Normalt vil en nybil falle 20 prosent i verdi det første året og 14 prosent det andre året, før verdifallet stabiliserer seg på 10 prosent etter det sjette året. Den fremste fordelen ved å kjøpe bruktbil er at det største verditapet allerede er tatt av tidligere eier. Med andre ord får du som kjøper “mer bil for pengene” og verner deg mot verditap dersom du skulle bestemme deg for å selge i fremtiden.

Vurderer du å kjøpe brukt? Vi har et stort utvalg av populære modeller, og hjelper deg selvfølgelig gjennom hele prosessen!

Lavere rentekostnader og forsikringspremie

Bruktbil betyr som oftest billigere bil. Dette får utslag i både rentekostnader og forsikringspremie. Skal du finansiere bilen med et billån vil rentekostnadene for en bil med snittpris på 300 000,- bli lavere en bil med snittpris på 400 000,-. Dermed vil bruktbilkjøp gi lavere rentekostnader og gjøre deg raskere gjeldfri. Tilsvarende sammenheng gjelder for forsikringspremien, hvor forsikringen for bruktbil er lavere enn for nybil. Her er det altså penger å spare.

Unngå reparasjonskostnader med garanti, service og reklamasjonsrett

Et argument mot å kjøpe bruktbil er at det påløper større kostnader knyttet til reparasjon og vedlikehold. Disse kostnadene avhenger imidlertid av bilens alder, kilometerstand og tilstand. Hvis bilen er mellom ett og tre år gammel og har normal kilometerstand, vil nybilgaranti fortsatt gjelde og du kan kjøre bilen uten redsel for høye reparasjonskostnader.

Kjøp gjennom forhandler vil kunne gi økt trygghet siden forhandlere vil  utføre tilstandssjekk og gjøre nødvendig reparasjoner slik at bilen leveres i god standard. Dette gjør bruktbilkjøpet mindre usikkert og gjør at du kan forvente lavere reparasjonskostnader.

Kjøp gjennom forhandler gir også 5 års reklamasjonsrett. Dessuten kan forhandler stille ekstra garanti og tilby egne serviceavtaler. Større sikkerhet for kvalitet og lengre reklamasjonsfrist er grunnen til at forhandlere ofte tar en høyere pris enn privatpersoner.

Kjøp bruktbil hos Rebil

Frister det å kjøpe bruktbil? Hos Rebil kan du bytte inn din gamle bil mot en ny bil for en rimelig pris. Bilene kontrolleres av kvalifiserte mekanikere som gjennomfører en omfattende tilstandsrapport. I tillegg tilbyr vi:

  • Nybilgaranti opp til 5 år/100 000 km fra registreringsdato
  • Henting og levering på dagen (gratis for alle med postnr under 4000)
  • Komplett servicehistorikk for alle biler vil tilbyr og garanti mot tidligere større skader
  • Dekk med mønsterdybde på godt over det lovlige kravet
  • Tilbud på forsikring og finansiering
  • En trygg og lettvint prosess, hele kjøpsprosessen kan gjøres online rett fra din sofa!

Rebil er rangert som bruktbilforhandler #1 i Norge av våre kunder!

Kjøper du bruktbil av oss, leverer vi bilen rett hjem til deg.

Selg bilen med 4 enkle steg

Fyll ut reg.nr og kilometerstand for å se om vi kan kjøpe bilen din

Oops! Something went wrong while submitting the form.