Da Oskar (29) og Sine (26) skulle selge bilen sin, var de usikre på hvordan de skulle gå frem, og ikke minst hvem de skulle kontakte. Så kom Oskar over Rebil, og han bestemte seg for å registrere bruktbilen sin på nettsiden deres. Etter bare noen dager hadde paret både fått solgt bilen, og kjøpt den bilen de ønsket, helt smertefritt.

[[cta-innkjop]]

Uerfarne på bruktbilmarkedet

Oskar og Sine hadde vurdert å bytte ut bilen sin en god stund, men som uerfarne bilselgere var det ikke lett å vite hvilken fremgangsmåte de skulle velge.

- Vi har aldri solgt bil før, men man har jo hørt mye om at prosessen kan være veldig krevende. Hva er bilen min verdt, hvem skal man ta kontakt med; hva gjør man?

En dag kom Oskar over Rebil, og snakket litt løst og fast med en bekjent om å prøve ut tjenesten deres. Det var enkelt å få et prisforslag, som kun krevde registrering av bruktbilen på nettsiden.

- Jeg kom over Rebil i sosiale medier, men tenkte egentlig ikke noe mer over det før noen uker senere da jeg snakket med en bekjent som hadde hørt om tjenesten/bedriften. Da bestemte vi oss for å sjekke hva de kunne tilby oss, og registrerte bilen enkelt på nettsiden deres.

Overraskende høyt pristilbud

Det gikk ikke lang tid før paret fikk det Oskar beskriver som et overraskende høyt pristilbud på bruktbilen i forhold til hva andre forhandlere kunne tilby. Nå gjensto det bare én viktig del, nemlig kjøp av bilen de hadde ønsket seg. Det skulle vise seg å være mye enklere enn de noen gang kunne sett for seg.

- Vi var jo ute etter å bytte bil, fordi vi ville ha en større bil enn det vi hadde, og vi fortalte derfor Rebil at vi ønsket oss en spesifikk modell. Utrolig nok gikk det bare fem dager etter vi fikk prisforslag på bilen vår, så ringte Rebil oss og sa at de hadde fått inn bilen vi ønsket oss. Da var det bare det enkle spørsmålet: “Vil dere ha bilen?” Og svaret var jo selvfølgelig “Ja!”.

[[usp-generell]]

Som en dans på roser

Oskar beskriver hele prosessen med å både selge og kjøpe bruktbil hos Rebil som helt perfekt, spesielt med tanke på at de selv var uerfarne og ikke visste noe om prosessen fra før. Han forteller at det ikke er noe tvil om at de kommer til å ta kontakt med Rebil igjen hvis de skal selge bilen sin om noen år.


- Det å komme til Rebil, som tok hånd om oss fra start til slutt, har vært som en dans på roser. Spesielt for oss som aldri har solgt bil før, har det vært helt perfekt: åpenheten de har hatt og jobben de har gjort har ført til at vi aldri har vært i tvil underveis i prosessen. Hvis vi skulle solgt den bilen vi nå har kjøpt om noen år, er det ikke noe å lure på hvor vi kommer til å henvende oss.

[[skjema-innkjop]]

Godkjent verksted

Vi er godkjent verksted fra Statens Vegvesen, hvor du får gyldig dokumentasjon på arbeidet som utføres

Alle verkstedtjenester

Vi tilbyr alle verkstedtjenester, som inkluderer service, EU-kontroll og alle andre reparasjoner.

Alle merker

Vi tilbyr verkstedtjenestene for alle bilmerker og bilmodeller.

Behold garantien

Service hos Rebil er gyldig for at du beholder nybilgarantien. Du behøver derfor ikke gjøre dette på et merkeverksted.

Nyhet  🎉

Verksted med
4 enkle steg

Fyll inn skjemaet for å få en uforpliktende pris på arbeidet

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong. Please try again.
Ikon for Rebil sin garanti

14 dagers åpent kjøp

Du får 14 dagers åpent kjøp, finansiering og kostnadsfri forsikring i en mnd.

Ikon for Rebil sin chat

Kjøp eller selg fra sofaen

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg. Derfor kan du gjøre hele prosessen akkurat der du er!

Ikon for Rebil sin rekkevidde

Henting og levering på dagen

Vi henter og leverer der du er - og du får naturligvis pengene raskt rett inn på konto.

Selg bilen med 4 enkle steg

Fyll ut reg.nr og kilometerstand for å se om vi kan kjøpe bilen din

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bestill verkstedtjenester

Opplev den enkleste måten å reparere eller vedlikeholde bilen.

Les mer

Selg bilen din

Fyll ut reg.nr og kilometerstand for å se om vi kan kjøpe bilen din.

Les mer

Kjøp bil

Se vårt utvalg av biler til salgs.

Les mer