Reparer bilen uten å løfte en finger!

Med Rebil sitt mobile verksted, kan man få reparert eller tatt service på bilen sin uten å måtte flytte seg. Vi henter bilen hjemme hos deg eller på jobb, gjør jobben på bilen og leverer den tilbake til deg - uten ekstra kostnad! Vi mener dette er den enkleste måten å reparere eller vedlikeholde bilen på!

Den enkleste måten å reparere og vedlikeholde bilen på?

Du har kanskje opplevd å måtte dra til utkanten av byen når du skal på et verksted. Kanskje må du dra dit for å få pristilbudet, og når man skal fikse bilen må man ofte møte opp grytidlig på morgenen og ta kollektiv transport for å hente bilen igjen.

Med Rebil sitt mobile verksted fjerner vi alle disse irritasjonene. Du får prisen digitalt på forhånd, og når verkstedtimen nærmer seg trenger du ikke gjøre annet enn å gi fra deg nøklene. Sånn det fungerer i praksis:

 1. Vi henter nøklene og bilen til avtalt tid. Enten fra deg, samboer, nabo eller en kollega
 2. Vi frakter bilen til vårt verksted på Kløfta, og gjennomfører verkstedtjenesten her
 3. Vi leverer bilen tilbake til deg, normalt samme eller neste dag - ferdig fikset!

Et fullverdig verksted, i ny forkledning!

Utover å gjøre det smertefritt å reparere bilen, så kan vi gjennomføre alle verkstedtjenester på de aller fleste biler. Vi er et godkjent verksted av Statens Vegvesen, hvor våre mekanikere har mange års erfaring fra de største merkeverksted-kjedene i Norge. Det betyr at vi kan gjøre følgende på bilen din:

 • Reparasjoner: vi gjør alle reparasjoner, hvor du får dokumentert arbeidet fra et godkjent verksted
 • Service og vedlikehold: skal du ta service på bilen din, kan du gjøre det hos oss. Du får stempel i boka og vi gjennomfører servicen som den skal, så nybilgarantien fortsatt er gyldig
 • EU-kontroll: vi gjennomfører også EU-kontroll (også kalt PKK)
 • Ekstratjenester: ønsker du å skifte hjul, vaske bilen eller polere den i tillegg - så kan vi gjøre det samtidig.

Og vi tilbyr tjenesten til helt vanlige priser

Det beste av alt er at vi kan tilby dette til helt vanlige verkstedpriser. Det betyr at hvis du reiser til et frittstående verksted, vil det normalt koste det samme. Hos merkeverkstedene koster det i mange tilfeller en god del mer. 

Vi kan tilby de gode prisene ved at vi er Norges tredje største frittstående bilforhandler. Til daglig reparerer vi bilene våre for videresalg. Ved å kombinere dette med den mobile verkstedtjenesten, har vi høyt volum og effektiv drift, hvor mekanikerne våre normalt er veldig travle. I tillegg henter og leverer vi bilene vi selger til vanlig i den karakteristiske røde hengeren, hvor dette gjør at vi kombinere og lage veldig effektive kjøreruter.

Når passer det å bruke det mobile verkstedet?

Du kan reparere bilen når det passer deg. For å gi litt inspirasjon får du noen eksempler her:

 • På reise: fiks bilen din mens du reiser. Vi kan levere bilen tilbake til Gardermoen hvis du ønsker det. Vi holder til 10 minutter unna flyplassen, så du kan ha bilen stående her og spare penger på parkering mens du er borte på reise.
 • På jobb: fiks bilen mens du er på jobb. Ta med bilen på jobb en dag og gi oss nøklene, eller få en kollega til å gjøre det. Vi kan hente bilen på jobben din og levere den tilbake der du bor, eller omvendt!
 • Før hytteturen: fiks bilen før helgens avreise. Vi holder til på Kløfta, som er der fredagskøen nordover normalt slipper opp når man kjører fra Oslo. En av Norges beste golfbaner er 2 minutter unna, og hvis du spør kan du også låne en kontorplass hos oss.
 • Anytime: fiks bilen når som helst. Enten det er når du spiser, sover eller gjør andre ting. Det eneste som kreves er at vi får tak i nøklene og bilen fra deg, samboer, venn, kollega eller nabo, og vi får mulighet til å levere bilen tilbake.

Hvordan har kundene våre brukt tjenesten:

 • Øystein, Volkswagen e-Golf: Øystein byttet frontlykten på bilen sin, mens han var på reise i Spania. Bilen ble hentet dagen før avreise, og da han kom hjem stod bilen parkert på plass - med nye frontlykter! I tillegg var jobben 1 250 kr billigere enn tilbudet han hadde fått fra en lokal bilforhandler
 • Petter og Julie, Tesla Model Y: Med nyfødt barn i hus, ønsket de å gjøre en småreparasjon, samt bytte til nye dekk og vaske bilen. Julie overleverte nøklene hjemme da bilen ble hentet, og den ble levert tilbake på sommerhjul og skinnende ren senere samme dag.
 • Gro, Golf Sportsvan: Gro hadde fått varsel om at det var tid for service og inspeksjon i bilen. Hun hadde nylig hatt en operasjon som gjorde at hun slapp å hente og levere bilen til verkstedet selv, passet veldig bra. Bilen ble hentet kl 8:15 som avtalt og levert tilbake med stempel i serviceboka før lunsj samme dag. 
 • Berit, Nissan Leaf: Berit var på jobbreise i USA og måtte ta EU-kontroll, samt undersøke en ulyd fra bilen. Nøklene ble overlevert til Rebil av en nabo, og EU-kontrollen ble utført. Ulyden til bilen var fra tårnlagrene, som det var nødvendige å skifte ut. Ettersom bilen fortsatt hadde nybilgaranti som ville dekke denne reparasjonen, ga Rebil råd om dette, og leverte bilen direkte til merkeverkstedet som kunne gjøre denne reparasjonen gratis.

Selg bilen med 4 enkle steg

Fyll ut reg.nr og kilometerstand for å se om vi kan kjøpe bilen din

Oops! Something went wrong while submitting the form.