Meny

component-img

Faste priser uten skjulte gebyrer

Hos Rebil er alle prisene faste og vi gir deg dermed vår beste pris på forhånd. Du slipper å gå i prisforhandlinger med en bilselger, og kan vite at det du ser er det du får, og det er ingen skjulte gebyrer eller tillegg. Hjemlevering, åpent kjøp, garanti og gratis forsikring i 30 dager er alltid inkludert i prisen.

component-img

Ingen bilselgere

Den raskeste veien til riktig bil krever ofte litt hjelp. Derfor har vi ingen bilselgere, men rådgivere som er her for å hjelpe deg. Ingen av våre rådgivere har bonuser eller andre insentiver for å selge en bestemt bil til deg, deres eneste formål er at du skal få den hjelpen du trenger og blir fornøyd!

Ta kontakt med oss på chat eller telefon, vi er her for å hjelpe!

component-img

Få hjelpen du trenger

For å hjelpe deg til å velge riktig bil er våre kunderådgivere raskt og enkelt tilgjengelig på telefon og chat. I tillegg har vi flere artikkelsider, hvor du kan lære mer om ulike biltemaer eller lese anmeldelser av bilene.

Riktige forventninger

Det er viktig at du får den informasjonen du trenger når du skal kjøpe bruktbil. Vi tar bilder av bilen fra alle vinkler, så du få en mer nøyaktig visning enn om du så bilen fysisk. I tillegg tar vi bilder av eventuelle bruksmerker på bilene våre, så det ikke er noen overraskelser når du mottar din nye bruktbil.

Merker på hjul og felger

arrow-icon
Større enn 25 mm

Utvending

arrow-icon
Steinsprut større enn 3 mm
arrow-icon
5+ merker på et 4cm x 4cm område
arrow-icon
Bulker som er større enn 1 cm
arrow-icon
Riper som er lengre enn 2 cm

Interiør

arrow-icon
Alle skader, flekker eller misfarging som er større enn 2 cm
arrow-icon
Slitasje på interiørdeler som synes fra en meters avstand
arrow-icon
Bruksmerker som er minst 2 cm

Rutene

arrow-icon
Steinsprut som er minst 0,5 cm
arrow-icon
Synlige riper på rutene

Riktig bil

Car-img

Riktig bil

For at du kan være helt trygg på at du får riktig bil, så får du 14 dager åpent kjøp til å bestemme deg. Hvis det ikke er drømmebilen allikevel, så henter vi den tilbake og du får hele kjøpesummen tilbake!